CMS-Tartalomkezelő

CMS (Content Management System azaz tartalomkezelő rendszer) az a háttérfelület, melyet weboldala látogatói nem láthatnak, Ön viszont azonosító és jelszó segítségével beléphet ebbe a rendszerbe és programozási ismeretek nélkül frissítheti, bővítheti vagy törölheti weboldala tartalmait.

A SMART CMS saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünket úgy terveztük meg, hogy áttekinthető és intuitív eszközt adjunk ügyfeleink kezébe weboldaluk tartalmainak szerkesztésére. Manapság szinte minden weboldal dinamikus; ez azt jelenti hogy adatait szerver-oldali adatbázisból olvassa ki az oldalak betöltésekor. Minden általunk készített dinamikus weboldalhoz biztosítjuk ügyfeleinknek a SMART CMS testre szabott használatát, mellyel könnyedén kezelheti weboldalának tartalmait.

Nagy különbség a szabadon felhasználható közösségi (pl. Wordpress, Joomla!) rendszerekhez képest, hogy a SMART CMS-t mindig a működtetett weboldal szerkezetéhez és tartalmaihoz alakítjuk; csak a szükséges eszközöket találja meg és nem vész el egy globális rendszer nagyrészt kihasználatlan funkciói között. Nem kell kompromisszumokba bocsátkoznia, weboldala úgy épül fel, ahogy az Ön számára az ideális.